Werkzaamheden

Voegwerk

Het aangezicht en behoud van uw gevel wordt door het voegwerk bepaald. De voegen zijn in overleg met de klant in vele kleuren te maken.

Platvol voegwerk

Verdiepte voeg

Knip- en snijvoegen

Gevelreiniging

Een schone en frisse gevel is het visitekaartje van uw pand! Over het algemeen zal iedere gevel op termijn vervuilen en zal gevelreiniging nodig zijn. De vervuiling wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld weersinvloeden, mos of algen. Wij reinigen uw gevel met behulp van een stoomcleaner. Het is een zeer effectief en tegelijkertijd een milieuvriendelijke techniek om uw gevel of monumentale pand te laten reinigen zonder aantasting van de ondergrond. Door het gebruik van de stoomcleaner kunnen wij met minder druk en geen gebruik van reinigingsmiddelen een schone en frisse gevel realiseren. Door de lagere druk wordt er ook minder beschadigd aan de gevelstenen.

Schoorsteenrenovatie en lood vervangen

Uw schoorsteen heeft veel te lijden door de weersomstandigheden. Neerslag en vorst hebben vrij spel, vochtdoorslag krijgt u naarmate de jaren verstrijken. Onderhoud is dan hard nodig, wij verzorgen dan voor u een gehele schoorsteenrenovatie. Dit houd in het voegwerk en lood vervangen en het aansmeren van de bovenkant en het impregneren van de schoorsteen. Zo kan uw schoorsteen weer vele jaren mee. Als het lood zowel in de gevel als in de schoorsteen gescheurd is door slijtage dan kunnen er lekkages ontstaan. Om dit te voorkomen laat dan tijdig uw lood vervangen. Ook dit kunnen wij geheel voor u verzorgen.

Gevelonderhoud

Ook het kleine onderhoud aan de gevels kunt u bij ons terecht. Scheurenreparatie, steenreparatie of het aanhelen van metselwerk wij beschikken over de juiste kennis en materialen.

TOP